Tlf: 2424 1482          insekta@email.dk

Mus

Mus kan inficere fødevarer hvilket indebærer smittefare. Derudover spiser de gladeligt af sengetøj, gardiner, møbler, træværk osv.

Ved museangreb bør man kontakte Insekta for rådgivning og bekæmpelse.

Information

Er skaden sket kan vi tilbyde at:

  • Kortlægge omfanget af angrebet
  • Bekæmpe med rodenticid og elektriske fælder.
  • Opfølge og kontrollere indtil problemet er løst.

Forebyggende foranstaltninger og rådgivning tilbydes.

Kontakt os for bekæmpelse, service aftale, eller mere information på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 24 24 14 82

Information om Mus

Mus og adfærd

Mus klatrer fremragende, og en ung husmus er i stand til at presse sig igennem en revne på kun 7 mm. De kan finde fodfæste på en ru mur, og selv de øverste lejligheder i højt etagebyggeri er ikke sikre mod musebesøg.

I almindelige beboelseshuse har musene reder i isoleringen i hulmure, på lofter og under gulve, og de foretrækker ofte let adgang til køkkenet. I tomme sommerhuse kan de tage til takke med så forskellige ting som sæbe, stearinlys, kit og lignende. Selvom en husmus kun æder ca. 3 g fast føde om dagen og en halsbåndmus cirka det dobbelte, så kan skaden alligevel være betydelig, fordi der ødelægges langt mere, end der ædes. I sommerhuse kan det gå hårdt ud over sengetøj, gardiner, møbler, træværk osv., som gnaves i stykker og blandt andet benyttes som redemateriale, og gnav på elektriske installationer kan medføre kortslutning og brand. Forurening af fødevarer med ekskrementer og urin kan desuden indebære en vis smittefare

Vi kører på hele Sjælland, Odense og Århus med omegns kommunerne.


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
er hurtig, diskret og effektiv. Kontakt os altid for rådgivning mm.