Tlf: 2424 1482          insekta@email.dk

Muldvarpe/mosegrise

Muldvarpen og mosegrisen kan forvolde skade ved sin gravende virksomhed, der ødelægger græsplæner, planter og maskiner.

Ved mulvarpe/mosegris-angreb bør man kontakte Insekta for rådgivning og bekæmpelse.

Information

Er skaden sket kan vi tilbyde at:

  • Kortlægge omfanget af angrebet
  • Udlægge Insektas Synfume giftgas pellets i dyrenes gangsystemer
  • Levere muldvarpe sakse.

Forebyggende foranstaltninger og rådgivning tilbydes.

Kontakt os for bekæmpelse, service aftale, eller mere information på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 24 24 14 82

Muldvarpe

Muldvarpe

Muldvarpen tilbringer langt den meste tid under jorden. Det kan være for at afsøge gangsystemet for bytte eller for at grave nye gange. Begge køn har sove- og hvilereder, der ligesom ynglereder kan være anbragt dybt nede i jorden eller i et muldskud, som er betydeligt større end de øvrige. Muldvarpen får ét kuld unger om året - normalt allerførst på sommeren. Kuldstørrelsen kan variere en del, men i gennemsnit får hver hun 4 unger. Sidst på sommeren og først på efteråret forlader de unge muldvarpe moderens gangsystem og vandrer rundt for at etablere sig i hver sit selvstændige gangsystem.

Skade
Muldvarpen kan forvolde skade ved sin gravende virksomhed. Er der mange muldskud, kan det forringe græsning og grønthøstning til ensilage, og jorden fra muldskud kan også forvolde skader på landbrugsmaskiner. Muldvarpen skader ikke planter ved at gnave i dem eller fortære dem, men af og til kan den presse planter op. Også i haver kan muldvarpen være generende.

Mosegrise

Mosegrise

Mosegrisen ligner til forveksling mulvarpen, og forvolder skade ved sin gravende virksomhed, der ødelægger græsplæner, planter og maskiner.

Mosegrisens virksomhed kan let forveksles med muldvarpens. De findes ofte de samme steder, og det har endda vist sig, at muldvarpen undertiden kan benytte et forladt mosegrise-gangsystem og omvendt. Mosegrisen hører til gnaverne, og i modsætning til muldvarpen lever den udelukkende af planteføde. Begge arter laver muldskud, hvis antal afhænger af jordens beskaffenhed, men er der i sommerhalvåret åbne huller mellem skuddene, kan man gå ud fra, at det drejer sig om mosegrise, idet de på denne årstid lever af overjordiske, grønne plantedele. Muldvarpen kommer normalt kun op på jordoverfladen om natten – altid gennem et skud – og når den atter går ned, lukker den gerne hullet efter sig. Gnav på planter i forbindelse med muldskud er et sikkert tegn på, at det er mosegrisen, der er på færde. Muldvarpen kan godt rode en plante så løs, at den går ud, men vil aldrig gnave af den ligesom mosegrisen.

Vi kører på hele Sjælland, Odense og Århus med omegns kommunerne.


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
er hurtig, diskret og effektiv. Kontakt os altid for rådgivning mm.