Tlf: 2424 1482          insekta@email.dk

Virksomheder

Er din virksomhed angrebet af skadedyr bør du aflukke de angrebne lokaler/områder og hurtigst muligt kontakte en skadedyrsbekæmper. Vi kan træffes på tlf. 2424 1482 og mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Forebyggelse og bekæmpelse af insekter

Forebyggelse og bekæmpelse af insekter

Insekter er en anden gruppe af skadedyr. Når hygiejnen i en fødevarevirksomhed er i orden, er der ikke spild og rester af fødevarer, hvor insekter kan udvikle sig. Fore­byggelsen består også i at gøre sig klart, hvilke skade­dyr der bliver tiltrukket af virksomhedens produktion.

Nogle insekter holder sig væk, hvis temperaturen og fugtigheden er lav.

Hvis en virksomhed for eksempel har fødevarer, som tiltrækker insekter, er det en god ide at opsætte de­tektorer. Der findes mange forskellige slags detektorer, som kan spore insekter. Detektorer kan være UV-lys­fælder, limfælder eller mekaniske fælder, som kan være kombineret med specifikke duftstoffer, men det vigtigste er, at virksomheden lægger en strategi for forebyggelse og bekæmpelse.

Detektorer eller fælder må ikke være placeret, så der er risiko for, at de forurener fødevarerne. Virksomhe­den skal være opmærksom på, at mange skadedyr er plagsomme på bestemte tider af året, og at man skal tilse detektorerne derefter.

Bekæmpelse af insekter

Bekæmpelse af insekter

Er der trods forebyggelse kommet insekter ind i virksomheden, skal de bekæmpes. Først og fremmest skal man finde årsagen til problemet. Bekæmpelsen afhænger af typen af virksomhed, insektarter, og hvor i virksomheden insekterne er.

Der er mange forskellige slags fælder at vælge imellem, men ingen af dem må påvirke fødevarerne. Nogle insekter forsvinder, når man har kasseret de angrebne varer og gjort en hygiejnisk indsats, fx støvsuget. Andre gange er virksomheden nødt til at sætte fælder. Det kan være nødvendigt at bruge kemiske bekæmpelsesmidler afhængig af forhol­dene. Det kan være sprøjtemidler, forstøvningsmidler, ædegifte og insektpudder. For kemiske bekæmpelsesmidler skal man altid følge forskriften på etiketten og afstemme brugen efter forholdene. Midlerne skal være godkendt af Miljøstyrelsen. Insekterne kan blive resistente (modstandsdygtige) over for bekæmpelses­midlerne. Men når en bestemt behandling ikke virker, skyldes det oftest forkert blanding af midler, forkert middel, dårligt udført arbejde eller problemer med rengøringsrutinerne.

 

Vi kører på hele Sjælland, Odense og Århus med omegns kommunerne.


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
er hurtig, diskret og effektiv. Kontakt os altid for rådgivning mm.