Tlf: 2424 1482          insekta@email.dk

Kakerlakker

Er uheldet ude og der er konstateret kakerlak angreb i dit hjem er det meget vigtigt du sætter bekæmpelsen i gang hurtigst muligt for at undgå at angrebet spreder sig til de omkring liggende bygninger.

Konstaterer man kakerlakker i en større ejendom, vil det være fornuftigt at foretage en samlet bekæmpelse, idet kakerlakker meget nemt kan vandre fra lejlighed til lejlighed langs rør og lignende. Det betyder, at bekæmpes der kun i én lejlighed, så flytter man blot problemet videre til naboen, (hvorfra det så iøvrigt kan vende tilbage til én selv igen).

Information

Er skaden sket kan vi tilbyde at:

  • Kortlægge omfanget af angrebet.
  • Montere detektorer med attractant
  • Bekæmpe med egnet insekticid eller
  • udlægge æde pasta eller gel
  • Op følge bekæmpelsen og kontrollere omgivelserne indtil problemet er løst
  • Levere forebyggende foranstaltninger og rådgivning, IPSD systemet. Se mere under Effektiv skadedyrkontrol.
  • Aflevere et fyldest gørende rapporterings system.

Forebyggende foranstaltninger og rådgivning tilbydes.

Kontakt os for bekæmpelse, service aftale, eller mere information på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon: 24 24 14 82

Information om kakkelakker

Information om kakkelakker

Udviklingen til voksen kakerlak sker gennem 6-7 nymfestadier. Nymferne er vingeløse og forholdsvis bredere og mere mørktfarvede end de voksne insekter. Ved 30oC tager udviklingen ca. to måneder, mens nymfen ved 21oC er omkring et halvt år om at blive voksen.

Kakerlakker er praktisk talt altædende. De er aktive om natten og sidder, når det er lyst, gemt i revner og sprækker. De findes især i nærheden af ovne, varmerør, køleskabsmotorer osv., hvor der er varmt, gerne mellem 25 og 30oC. Adgang til vand er også vigtigt for dem. Kakerlakker er selskabelige dyr, og med ekskrementerne udskilles et stof, der virker tiltrækkende på andre kakerlakker. Parringsadfærden styres også af duftsignaler. Sådanne tiltrækkende duftstoffer, feromoner, anvendes i nogle kakerlakfælder.

Vi kører på hele Sjælland, Odense og Århus med omegns kommunerne.


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
er hurtig, diskret og effektiv. Kontakt os altid for rådgivning mm.