Tlf: 2424 1482          insekta@email.dk

Private

Med mere end 25 års erfaring kan vi tilbyde alt indenfor privat skadedyrsbekæmpelse.

Vi samarbejder med myndigheder, leverandører, laboratorier og internationale specialister for at sikre den mest optimale løsning for dig.
Som privat er du derfor godt sikret, hvis du skulle være så uheldig at blive angrebet af skadedyr. Insekta er hurtig og effektiv, og yderst diskret. Vi tilbyder både forebyggende behandlinger samt hjælp ved akut opstående situationer. Grundet vores store erfaring ved vi prævis hvordan de forskellige skadedyr skal håndteres når de dukker op.

Bekæmpelse

Vi har tilgang til alle former for bekæmpelsesmidler og i dag findes der mange "ikke giftige produkter", som vi benytter i stor stil til alles tilfredsstillelse.

Kontakt os i dag

Kontakt os på tlf. 2424 1482 og mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. allerede i dag - hurtigt og effektivt!

Vi kører på hele Sjælland, Odense og Århus med omegns kommunerne.


Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Køge

Vandstjernevej 34,
4600 Køge

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Aarhus

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

København

Tlf.: 24241482
insekta@insekta.dk

Bliv ringet op *skal udfyldes

Please let us know your name.
Invalid Input
Please write a subject for your message.
Please let us know your email address.
Please let us know your message.
er hurtig, diskret og effektiv. Kontakt os altid for rådgivning mm.